Hashajtó mellé

étrend-kiegészítő cseppek

 

A bélflórának számos fontos funkciója van. Egyik fontos alapfeladata a normális székletképződés, valamint az egészséges bélmozgás fenntartása, mely az emésztés egyik alappillére. Ma már tudjuk, ha felborul a bélflóra egyensúlya, ez már önmagában kiválthat krónikus székrekedést, vagy a már meglévőt súlyosbíthatja. Így, hashajtás után és székrekedés esetén érdemes a bélflórát támogatni, pótolni az „elvesztett” bélbaktériumokat – a hosszú távú megoldás érdekében.

A Laxanorm Csepp humán eredetű élő, liofilizált baktériumtörzset: Lactobacillus rhamnosus GG-t tartalmaz, melynek természetes élettere az emberi szervezet. A Lactobacillus rhamnosus GG olyan alaposan tanulmányozott és sokrétű kutatási eredményekkel rendelkező tejsavbaktérium, amely kiválóan egészíti ki a bélflórát.

A tejsavbaktériumok más baktériumokkal együtt a bélflóra természetes összetevői, amelyek az emberi testben – az vékony-, és különösen a vastagbélben - képesek megtelepedni, és ott jótékony hatásukat kifejteni.

A Laxanorm Cseppben található élőflóra sejtek liofilizációs eljáráson, azaz fagyasztva szárításon mennek keresztül. Ez az eljárás biztosítja a baktériumsejtek stabilitását a tárolás során, hogy azok megőrizzék életképességüket a készítmény dobozán jelzett lejárati időig. A készítmény alkalmazásával kapcsolatban bővebb információért kérdezze orvosát vagy gyógyszerészét!

 

Összetevők:

Vivőanyagok NEOBEE M-5 (közepes szénláncú trigricelid-olaj), shea vaj, zsírsavak mono- és digliceridjei (E 471), baktériumtörzs (Lactobacillus rhamnosus GG)

A Laxanorm Csepp vivőanyagát adó olaj növényi alapanyagokból készül.

Garantált baktérium-szám adagonként: 1,5 x 109 CFU*/ 12 csepp

*CFU = (Colony-forming-unit – telepképző egységek száma)

 

Használati útmutató:

Használat előtt felrázandó! Az adagoláshoz fordítsa az üveget fejjel lefelé, és a csepegés lassan elindul. A cseppeket beveheti kiskanál segítségével, de szobahőmérsékletű ételbe, italba keverve is. Ne rakja forró (40 °C fok fölötti) folyadékba, mert az élő baktérium elpusztulhat. A csepp nem módosítja az ételek, italok ízét.

 

Figyelmeztetés:

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A Laxanorm Csepp kizárólag a használati utasítás szerint alkalmazható hároméves kort meghaladó gyermekek és felnőttek esetében. A készítmény összetevőire érzékenyek a terméket nem fogyaszthatják! A termék kisgyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

 

Tárolás:

Fénytől védve, szobahőmérsékleten, legfeljebb 25 °C hőmérsékleten. Használat után a készítmény kupakját gondosan zárja vissza, hogy a termék minél kevesebbet érintkezzen a légköri levegővel. A felnyitott üveg 3 hónapon belül felhasználandó.

 

Forgalmazó:

Bilac Hungary Kft., 1112 Budapest, Repülőtéri út 2/A.

 

Gyártó:

Deerland Probiotics & Enzimes A/S Bogdinderivej 6, 3390 Hundested, Denmark